Şifa Yemek


Mutfaklarında HACCP 22000-2005 Gıda Güvenliği Sistemleri’ni uygulayan Şifa Yemek, üretimini kimyasal katkı maddeleri kullanmadan, doğal malzemelerle gerçekleştirmektedir.

Türk mutfağının birbirinden lezzetli geleneksel yemeklerini üreten Şifa Yemek, günümüzün stresli ve yorucu iş koşullarında kişilere evlerinde yedikleri yemeğin lezzetini ve kalitesini sunmayı amaçlamaktadır.

1998 yılında limited şirket olarak başladığı ticari faaliyetlerini, 2003 yılından bu yana anonim şirket olarak sürdürmektedir. Günde 7 bin yemek üretme kapasitesine sahip olan Şifa Yemek, halen günde 4 bin tabldot yemek üretimi gerçekleştirmektedir.

Doğal ve Sağlıklı Ürünler
Mutfaklarında HACCP 22000-2005 Gıda Güvenliği Sistemleri’ni uygulayan Şifa Yemek, üretimini kimyasal katkı maddeleri kullanmadan, doğal malzemelerle yapmaktadır. Bunun yanı sıra, uluslararası gıda hijyeni standartları kapsamında Uzman Gıda Laboratuvarından da hizmet almaktadır. Lezzetlerin müşteri tarafından beğenisinin korunması, yeterli ve dengeli beslenme koşullarının sağlanması amacıyla, yemek üretimleri bilgi teknolojisiyle de desteklenmektedir.

Şifa Yemek, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Ayrıca, üretim sektöründe hizmet veren kuruluşlarda pandemi süresince uygulanacak Covid 19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri kapsamında istenilen koşulları yerine getirdiği için “Sağlıklı İş Yeri Belgesi” almaya hak kazanmıştır.